Mjukvaruingenjör inom inbyggda system till Husqvarna i Jönköping

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Till Husqvarnas produktutvecklingsgrupp, Drive Systems för Professionella Handhållna Batteri Produkter inom kategorin Electric, söker vi dig som är laddad för nya utmaningar inom ett starkt växande produktområde.

Du får arbeta med strategiskt viktiga produkter med stor tillväxtpotential. Produkterna du kommer att arbeta med är komplexa system där mekanik, elektronik och mjukvara samverkar. Man arbetar nära slutkunder för att omsätta teknologi till batteriprodukter i världsklass.

Du kommer att arbeta i ett team med fokus på att ta fram mjukvara för motorstyrning, du kommer att testa dig fram för att se till att produkten uppfyller en funktion och att den beter sig på ett visst sätt. Man arbetar med realtidsoperativsystem och programmerar i C.

Introduktionen består bland annat av att gå bredvid dina erfarna kollegor som kommer att stödja dig i arbetet, samtidigt kommer du att, hands-on, få lära dig om hur dagens system fungerar och hur man styr motorerna med mjukvaran. En annan stor del av tjänsten innefattar samverkan med produktlaboratoriet där ni tillsammans kommer att testa produkterna. Tjänsten är utmanande och rolig, här får du arbeta nära produkterna med hårdvarunära programmering.

Din profil

Lägst Högskoleingenjör inom elektronik alternativt inom inbyggda system med kurser/fritidsprojekt inom elektronik.
Grundkunskaper inom elektronik och mjukvara
Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
Tekniskt intresse kring programmering och motorstyrning

Meriterande:
Goda kunskaper i Matlab/Simulink
Goda kunskaper i C - programmering
Kännedom om regleralgoritmer förståelse kring RTOS

Som person är du strukturerad och analytisk. Vidare är du en lagspelare som trivs med arbete i projektform samtidigt som du kan arbeta självständigt.

Villkor

Start: Omgående
Placeringsort: Huskvarna
Omfattning: Heltid, dagtid. Du kommer under en inledande period att arbeta som konsult via Framtiden med mål att gå över i anställning till Husqvarna efter denna period.
Lön: enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Ring Gorjana Dubovina, 0704 44 97 84

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Husqvarna Group är världens största tillverkare av utomhusprodukter som robotgräsklippare, trädgårdstraktorer, motorsågar och trimmers. Koncernen är också ledande i Europa inom bevattningsprodukter för konsumenter och är en av de ledande på världsmarknaden inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrier. Koncernens produkter och lösningar säljs under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till både konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.