Mekanikkonstruktör

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Introduktion
Du kommer till en början att få en grundlig introduktion där du kommer att genomgå en utarbetad utbildningsplan samt få en utsedd handledare som finns med som stöd. Du kommer att få möjlighet och tid till att sätta dig in i arbetet, systemen man arbetar i samt komponenterna.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och du kommer i början att hjälpa till i olika projekt med punktinsatser. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten kan vara följande:
  • offertförfrågningar
  • riktningsändringar
  • vara med från kravspecifikation till att säkerställa att komponenten (ljuddämparen) verifieras på rätt sätt samt samverka med olika labb under processens gång
  • arbeta med och undersöka funktioner så som värme, ljud och vibrationer djupare
Detta är en tjänst där du får vara "spindeln i nätet" och där du får en möjlighet att fördjupa dig inom ett område och bygga upp mycket kunskap. Målet med tjänsten är att du ska bli en Komponentspecialist mot ljuddämpare.

Gruppen
Du kommer att hamna i en grupp som har ett högt engagemang, på en arbetsplats som har ett bra arbetsklimat och hög trivsel. Det finns ett utarbetat utbildningspaket som ligger till grund för att du ska få rätt förutsättningar från början. Är du en person som är intresserad av att gå på djupet och bli en specialist är detta rätt tjänst för dig!

Din profil

Skallkrav:
Lägst högskoleingenjör med inriktning mot mekanikkonstruktion
Flytande svenska och engelska i både tal & skrift
Intresse för simulering

Meriterande krav:
Kännedom om flödesberäkningar, CFD-simulering
Kännedom om tunnplåtskonstruktion

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse med ambition att bli specialist inom ett område.

Vidare är du en driven och kommunikativ person som är strukturerad i sitt arbete.

Villkor

Start: Januari
Omfattning: Heltid, dagtid under 9 månader med möjlighet till anställning efter denna period.
Placeringsort: Huskvarna
Lön: enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Mekanik

Ring Gorjana Dubovina, 0704 44 97 84

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.