Medicintekniska ingenjörer

Om jobbet

Verksamhetsstöd och service, Område Medicinsk teknik

Vi söker

Vi söker nu fyra nyfikna och driftiga medicintekniska ingenjörer till område Medicinsk teknik, Region Jönköpings län. Två ingenjörer med placering i Jönköping, en med placering i Eksjö samt en med placering i Värnamo.

Vi erbjuder dig

Utvecklande miljö Att bli en del i våra duktiga MT-team Stabil arbetsgivare Intressanta, varierande och spännande arbetsuppgifter

Det här får du arbeta med

Du kommer att verka självständigt med stöd av ett sammansvetsat team. Arbetet innebär felsökning, reparation, förebyggande underhåll, konsultationer och deltagande i upphandlingar av förekommande medicinteknisk utrustning samt utbildning av personal i teknik och handhavande.

Din kompetens
Du är högskoleingenjör, helst med inriktning mot medicinsk teknik eller motsvarande. Vi ser gärna att du är eller kan bli certifierad medicinteknisk ingenjör. Grundläggande IT-kunskaper är ett krav och erfarenhet från medicinteknisk verksamhet är meriterande. Yrkesrollen förutsätter flexibilitet eftersom ansvarsområdena kan komma att ändras efter kundernas behov. B-körkort är ett krav då arbetet innebär resor i tjänsten. Som person är du initiativtagande, tar eget ansvar och planerar samt sätter mål med fokus på resultat. Du är relationsskapande och samarbetar bra med andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar kring tjänsterna lämnas av Områdeschef Qusai Anani, tel 0381-33 59 35, platschef i Jönköping Patric Westberg tel. 036-32 95 01 och platschef i Värnamo Peter Nyqvist 010-244 71 26, 0703-47 03 17. Facklig företrädare för Sveriges ingenjörer är Malin Svensson, tel 0381-33 59 42. Välkommen att söka jobben via länken nedan. Sista ansökningsdag är 2016-11-14. För att underlätta urvalet ber vi dig även kryssa i urvalsfråga om vilken eller vilka tjänster du söker. Provanställning kommer eventuellt att tillämpas.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Jobbfakta
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Område Medicinsk teknik inom Verksamhetsstöd och service ansvarar för regionens support kring medicinsk teknik. Våra huvudprocesser är avhjälpande- och förebyggande underhåll, anskaffning/avveckling och medicintekniska produkter i hemmiljön. Vi kommer under hösten bli certifierade enligt ISO 9001. Vi är idag 40 ingenjörer fördelade i Jönköping, Eksjö och Värnamo.