Medarbetare på heltid till Elgigantens Kundtjänst.

Om jobbet

Information om uppdraget

Brinner du för att hjälpa kunder? Har du tidigare erfarenhet av försäljning och kundservice? Är du en person som har lätt för att finna smarta lösningar och trivs i en roll med högt tempo? Då är Elgigantens kundcenter något för dig!
Som en av Europas största aktörer i elektronikbranschen har de många kunder och kundcentret hanterar alla typer av kundkontakter innan, under och efter ett köp! Arbetet innebär daglig kontakt med företagets kunder främst via inkommande telefonsamtal.

Nu söker vi engagerade medarbetare som vill leverera bästa möjliga upplevelse till dess att kunden känner sig helt nöjd. Detta genom att ge råd, information, hantera service och leveransärenden eller att sälja produkter. Som kundkonsulent kommer du kommunicera med såväl kunder, butikskollegor som transportörer. För att du ska passa i rollen behöver du trivas i en arbetsmiljö med högt tempo, vara stresstålig, ha skinn på näsan samt vara resultatorienterad och lösningsfokuserad.

Arbetstiderna är varierande och förlagda mellan klockan 09.00-19.00 på vardagar samt 10.00-17.00 på lördagar. Tjänsten innebär att du blir anställd som konsult hos StudentConsulting men arbetet sker på plats hos vår kund. Vi söker dig som har ambitionerna att på sikt bli anställd direkt av Elgiganten, och för rätt person finns goda möjligheter att bli övertagen för en anställning hos dem efter 3 månader.

Kunskaper för uppdraget

Det är ett krav att du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska. Vidare har du också treårig gymnasiekompetens och är en van datoranvändare både privat och från tidigare arbeten.

Personliga egenskaper
Du är tävlingsinriktad och har en "vinnarskalle".
Du har ett självgående arbetssätt och vågar ta egna initiativ.
Du är stresstålig, flexibel och kan hantera många uppgifter samtidigt.
Du ser personligt ansvar som positivt och trivs bra med att jobba mot mål.
Du är en mogen person med hög arbetsmoral.

Vad erbjuder vi dig?
Utbildning av hög kvalitét och möjligheter att skapa en karriär i ett kundorienterat företag.
Chansen att jobba i ett drivet team med hög ambitionsnivå.
Utökad erfarenhet och kunskap kring service och försäljning.
Personlig utveckling och karriärutveckling samt en högt värderad erfarenhet på ditt CV.

Är du intresserad så sök redan idag, vi håller intervjuer löpande! Har du några frågor om tjänsten maila oss på elisabeth.mackenhauer@studentconsulting.com och märk mailet med Elgiganten.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!