Maskinoperatör med teknikintresse

Om jobbet

Jobbeskrivning

Du kommer att arbeta på en maskinlinje inom gummiindustrin där arbetet består av att ladda maskinen med material, grov och finkalibrera inställningar och sedan avsynas och packa färdig produkt.

Du kommer att ingå i ett team varför det ställs krav på en god sammarbetsförmåga.

Riktningslära och erfarenhet av cnc maskin är mediterande.

Personliga egenskaper

Du har produktionsvana, grundläggande datorkunskaper och någon form av teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Det är meriterande om du truckförarbevis för motviktstruck och ledstaplare.
Vi lägger särskild vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, samarbetsförmåga, flexibilitet och ordningssinne samt tekniska färdigheter.
Du kommer bli anställd hos Uniflex och uthyrd till vår kund, målet är att man efter 6 månader får anställning hos vår kund om man är rätt person.

Vi intervjuar löpande så skicka din ansökan redan idag.

Välkommen till Uniflex!
Jobbfakta
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.