Maskinoperatör inom metall.

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker dig som tidigare har jobbat som maskinoperatör med inriktning metall eller har liknande erfarenhet. Vi ställer höga krav på att arbetet tas på allvar och att du alltid göra ditt yttersta.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Truckkort är meriterande.

Urvalet sker löpande så välkommen att söka tjänsten på www.uniflex.se

Personliga egenskaper

Som person är du social, flexibel, driven och har en positiv inställning. Du kan både jobba självständigt och i grupp.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Kontakt

Mejla eller ring Pernilla Backe, 0736-006898

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.