Maskinoperatör i processindustri

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Du kommer till att arbeta som maskinoperatör. I arbetsuppgifterna ingår packning, kvalitetskontroll, inställning av maskiner, truckkörning, mm. Rätt person kan i framtiden bli arbetande skiftledare varför ledaregenskaper ses som en stor merit. Du kommer att arbeta med att finna tekniska lösningar och ständiga förbättringar inom produktionen. Tekniskt intresse och kunnande är ett krav.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning och erfarenhet från industriarbete.
Som person är du tekniskt intresserad, har logiskt tänkande samt är analytisk. Du är en lagspelare med ledaregenskaper som gillar att arbeta både i grupp men även självständigt. Du är noggrann, ansvarsfull och kan arbeta 3-skift (förmiddag, eftermiddag, natt).
Viktiga egenskaper är att vara kvalitetsmedveten, kunna planera, ha ett eget driv, vara flexibel och kunna växla tempo.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Truckkort är krav.
Jobbfakta
Ort
Aneby
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

För kunds räkning söker vi en maskinoperatör. Du kommer att vara anställd som konsult i vår verksamhet och bli uthyrd till vår kund i Aneby, för rätt person finns goda möjligheter till anställning och utveckling hos kundföretaget.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Vi gör löpande urval och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.