Maskinia söker säljare Entreprenadmaskiner

Maskinia AB · Försäljning · 12 dec

Om jobbet

För att uppfylla Maskinias expansiva strategi och målsättning att växa tillsammans med nöjda kunder söker vi nu säljare som tar ansvar för Jönköpings län, Kronobergs län och östra delen Västra Götaland.

För att lyckas har du ett brinnande intresse för aktiv försäljning på fältet och flerårig relevant erfarenhet. Det gäller naturligtvis erfarenhet från entreprenadbranschen men det kan också gälla skogs- eller jordbruks-maskiner, tunga fordon, redskap, truckar eller andra kapitalvaror.

Affärerna bygger du på långsiktigt goda kundrelationer och en operativ, ödmjuk och lyhörd inställning.

Till ditt arbetssätt är du en proaktiv initiativtagare som alltid vill ligga steget före, är orädd och ser samarbete som en självklarhet. Du är strukturerad och duktig på att kommunicera med kunder och kollegor. Du trivs i rollen att själv styra ditt arbete och har en hög ambition att lösa kundernas behov.

Lämplig bostadsort är kring Jönköping eller Skövde. Arbetet innebär mycket resande inom distriktet, stationeringsort är Jönköping.

Vi erbjuder ett fritt arbete där man har stor påverkan på resultatet och är en viktig del i ett expansivt företag med korta beslutsvägar.

Vi samarbetar med AS&B Rekrytering, för mer information kontakta Mikael Jacobsson 0725-130 690. Din ansökan lämnar du senast den 12/12 via www.asb-rekrytering.se Välkommen till oss!

Mer information

För mer information ring Mikael Jacobsson på AS&B, tel 0725-13 06 90.
Ansök senast den 12 december 2016.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Mikael Jacobsson, 0725-13 06 90

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Maskinia AB är generalagent i Sverige för CASE, DOOSAN, EVERDIGM och MONTABERT'S breda produktsortiment av Entreprenadmaskiner och redskap. Maskinia AB har sitt huvudkontor i Linköping med egna filialer i Stockholm/Järfälla samt i Staffanstorp. För att täcka hela Sverige finns dessutom ett väl utbyggt nät med återförsäljare och serviceverkstäder. På vår huvudanläggning visas både nya och begagnade entreprenadmaskiner.

Maskinia AB startades 1984 i Linköping. Företaget består av ca 40 anställda och har en omsättning om ca 250 MSEK. Företaget har en framträdande position i sin bransch och drivs mot fortsatt tillväxt med ökade marknadsandelar som mål. Mer information om företaget finner du på www.maskinia.se