Marknadsassistenter sökes inför kommande uppdrag!

Om jobbet

Information om uppdraget

Nu söker vi dig som har studerat marknadsföring och har ett brinnande intresse för området. Du får gärna vara i början av din karriär eller ha några års erfarenhet från en roll som marknadsassistent.
StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sitter på kontakterna med några av Sveriges största och mest spännande bolag men även mindre och mer nischade företag inom många olika branscher.

Exempel på arbetsuppgifter kan bland annat innefatta:
  • Följa upp/vara behjälplig vid skapandet av marknadsplan
  • Sköta kontakten med samarbetspartners
  • Se över statistik kring marknadsaktiviteter
  • Hjälpa till med presentationer och bildhantering
  • Planera och genomföra externa och interna events
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos någon av våra kunder på deras kontor i Jönköping. Tjänsterna kommer med fördel vara på heltid.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har läst en utbildning inom marknadsföring och är i början av din karriär. Har tidigare någon erfarenhet av arbete som marknadsassistent, t.ex. via sommarjobb eller extraarbete är det meriterande. Du är van att stötta upp kollegor och kommunicera både internt och externt. Vidare har du har goda kunskaper inom Officepaketet. Meriterande kunskaper är bland annat Photoshop, InDesign med mera. Du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift. Som person har du lätt för att lära och sätta dig in i nya uppgifter, du är social och serviceinriktad. Vidare är du stresstålig och van att leverera utifrån fasta tidsfrister. Du är även driven, flexibel och ser möjligheter till förbättringar. Låter det här som något för dig? Ansök då omgående!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadsassistent
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!