Lernia söker marknadsassistent/grafisk design

Lernia · Försäljning · 31 dec

Om jobbet

Om företaget

Till Lernias marknadsavdelning söker vi dig som studerar eller arbetar deltid och som, ett par dagar i veckan, vill arbeta med produktion av grafiskt material på ett av Sveriges främsta företag inom utbildning, bemanning, rekrytering och karriärväxling. Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete med placering i Jönköping.

Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter

Arbeta med produktion av grafiskt material såsom: annonser, inbjudningar, affischer, broschyrer, produktblad m.m.

Formell kompetens

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom grafisk design/marknadskommunikation eller studerar inom området just nu.
Erfarenhet av trycksaksproduktion och digital bildbearbetning är det meriterande.

Din bakgrund

Du jobbar obehindrat i Indesign, Photoshop och Illustrator samt har goda kunskaper i Powerpoint.
Du behärskar svenska språket väl och tycker om att formulera dig och skriva kortare texter riktade till olika målgrupper.
Självklart har du en kreativ ådra och tycker det är roligt med färg och form.

Vi arbetar efter Lernias grafiska profil och säkerställer att den efterlevs i allt material. Det är därför viktigt att du arbetar strukturerat, är noggrann och skapar slutprodukter av hög kvalitet. I vårt ansvar ligger också att, inom ramarna för vår visuella identitet, våga vara kreativa och tillsammans utveckla denna vidare. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med kollegor i hela landet, behöver du vara lösningsfokuserad med hög servicekänsla.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Deltid/dagtid/Jönköping.

Tjänsten är på cirka 40 % dagtid, men vi är flexibla gällande fördelningen av din arbetstid under veckan.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.