Lärare till lågstadiet

Om jobbet

Vi söker en flexibel och duktig lärare till lågstadiet (åk 1). Nyexaminerad eller erfaren spelar ingen roll bara du har gnistan och viljan att utvecklas tillsammans med oss. På lågstadiet arbetar vi i flexibla undervisningsgrupper. Det är en organisatorisk modell för att kunna möta alla elevers olika behov på bästa sätt genom olika slags gruppkonstellationer. Vi arbetar tätt tillsammans i arbetslagen och ingen pedagog är ensam i sitt uppdrag. Vi arbetar bland annat med ASL, att skriva sig till läsning och inom kort har alla elever i åk 1 en egen iPad. Vi ser gärna att du är behörig/intresserad av att undervisa i idrott.

Kvalifikationer
Behörig lärare

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om arbetsplatsen

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Åkerskolan är en F-6 skola med ca 430 elever. Skolan ligger naturskönt nära Skogsvallens idrottsanläggning och med närhet till Nässjö Centralstation.