Lärare till åk 4-6 på Åkerskolan

Om jobbet

Vi söker lärare till åk 4-6 på Åkerskolan. Tjänsten innebär planering, genomförande och utvärdering av undervisning, bedömning av elevernas kunskaper samt klassföreståndarskap. Vi samarbetar i arbetslag runt varje årskurs med eleven i centrum.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är behörig grundskollärare. Du är trygg i din lärarroll och har lätt för att skapa relationer till elever, kollegor och föräldrar.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Rekrytering kan ske löpande under annonseringsperioden. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om arbetsplatsen

Åkerskolan är en F-6-skola med ca 430 elever. Skolan ligger naturskönt nära Skogsvallens idrottsanläggning och med närhet till Nässjö centralstation. Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.