Lärare i svenska, engelska och annat ämne Brinellgymnasiet

Om jobbet

Vi söker gymnasielärare som är intresserad av att arbeta på Brinellgymnasiet. Du får möjlighet att undervisa i svenska, engelska samt annat ämne. Vi kan erbjuda dig: - Ett självständigt och omväxlande arbete - En arbetsplats med öppet sinnelag och härliga arbetskamrater - Utmaningen att vara med och utveckla utbildningen inför för framtiden

Kvalifikationer
Du ska vara behörig gymnasielärare i undervisande ämne. Erfarenhet av gymnasiet är en merit. Du ska vara trygg, ha god pedagogisk förmåga samt kunna kommunicera och samarbeta med elever, kollegor och vårdnadshavare. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om arbetsplatsen

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.