Lärare i SVA till Rosenholmsskolan i Forserum

Om jobbet

Barn- och utbildningsförvaltningen söker lärare i SVA till Rosenholmsskolan i Forserum. Uppdraget innebär att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling utifrån elevernas individuella förutsättningar. Läroplanen anger målen för elevernas kunskaper och sociala och personliga utveckling. Du kommer vara ansvarig för skolans nyanlända elever.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och har behöriget att undervisa i SVA. Att tycka om barn och ungdomar är en förutsättning för att arbeta inom skolan. Vi sätter stort värde på samarbetsförmåga då vår skola är en F-9 skola. Du ska vara flexibel och tycka om att jobba med förbättringsarbete.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Intervjuer sker fortlöpande. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om arbetsplatsen

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Rosenholmsskolan är en skola under förändring. Vill du vara med och påverka?