Lärare i grundskolan åk 4-9 i ämnet Bild till Rosenholmsskolan.

Om jobbet

Barn- och utbildningsförvaltningen söker grundskollärare i ämnet Bild till Rosenholmsskolan åk 4-9 i Forserum. Uppdraget innebär att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling utifrån elevernas individuella förutsättningar. Läroplanen anger målen för elevernas kunskaper och sociala och personliga utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och har behöriget att undervisa i ämnet Bild i grundskolans åk 4-9. Är du behörig i ytterligare ämnen som du gärna undervisar i så uppge det i din ansökan. Att tycka om barn och ungdomar är en förutsättning för att arbeta inom skolan. Vi sätter stort värde på samarbetsförmåga då vår skola är en F-9 skola. Du ska vara flexibel och tycka om att jobba med förbättringsarbete.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag. Intervjuer kommer ske löpande.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om arbetsplatsen

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Rosenholmsskolan är en skola i förändring. Vill du vara med och påverka?