Lärare åk 4-6 till Runnerydsskolan

Om jobbet

Barn- och utbildningsförvaltningen söker grundskollärare till Runnerydsskolan som är en mångkulturell skola i Nässjö Kommun. Du som söker dessa tjänster har möjlighet att vara med och utveckla Sveriges modernaste skola. Runnerydsskolan är en skola under om- och nybyggnation. Skolan kommer att stå helt klar 18/19. Det är då tänkt att c:a 550 elever i 4 paralleller skall gå i skolan. Du har då möjlighet att undervisa i Sveriges modernaste lärmiljöer. Utmaningen Du ställs inför är att bli en del av ett arbetslag på Runnerydsskolan som skall utforma undervisningen i skolans moderna miljöer. Personalen utgör en god blandning av äldre och yngre medarbetare där ett tillåtet klimat medverkar till att växa i sina roller. Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Kvalifikationer
Utbildad grundskollärare. Vi har behov av alla ämneskombinationer i vårt pussel för framtiden.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.