Kundservicemedarbetare till Fagerhults Belysning

Om jobbet

Är du serviceinriktad ut i fingerspetsarna och trivs med att hålla många bollar i luften samtidigt? Då kan detta vara ditt nästa uppdrag!

Adecco söker för Fagerhults Belysnings räkning en medarbetare till Customer Support.

Om tjänsten
Customer Support är det centrala navet som hanterar kontakten mellan säljbolagen och FDC, när det kommer till planering, inköp och handel. När säljbolagen har lagt in sin order i systemet hanterar kundsupporten alla frågor kring leveranser osv. Det kan handla om frågor om leveranstider, eskaleringar, delleveranser osv. Supporten hanterar också kontakten mellan FDC och produktionslogistik när det finns oklarheter kring leveranser.

Om dig
Vi söker dig som trivs att jobba lösningsorienterat och serviceinriktat. Har du tidigare jobbat i kundsupport är det meriterande. Du är duktig på administration och klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt. Ett plus är om du har arbetat inom tillverkande industri tidigare och har förståelse för flöden och ordergång.
Som person är du driven och engagerad. Du är flexibel och kan ställa om och hoppa mellan olika arbetsuppgifter om så krävs.
I övrigt tror vi att du är en social person som trivs att arbeta i team och är mån om att alltid göra ditt bästa på jobbet.

Om anställningen
Tjänsten är en inhyrning vilket innebär att Adecco är din arbetsgivare och du blir uthyrd till Fagerhults Belysning. För rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kunden efter en tids inhyrning.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Danvall på tel; 036-351039.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Habo
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Ring Karin Danvall, 036-351039

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.