Kontorschef Tranpenad Bemanning Jönköping

Om jobbet

Om oss

Tranpenad är ett företag som sedan starten 1999 vuxit stadigt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Hos oss gäller entreprenörskap, där egna initiativ premieras och kärnan i vårt framgångskoncept, är och har alltid varit, att stå på tå för våra kunder och deras bemanning - och rekryteringsbehov.
Som anställd hos oss på Tranpenad får du ett utvecklande och varierande arbete där ingen dag behöver vara den andra lik.
Tranpenad består idag av pusselbitarna Tranpenad Bemanning och Flexlife Konsulting. Tranpenad bemanning är verksamma inom områdena logistisk & industri samt produktion och Flexlife Konsulting inom områdena kontor & ekonomi, sälj & marknad.
Vi levererar idag våra tjänster i regionerna kring Göteborg, Jönköping, Trollhättan och Stockholm.

Om tjänsten

I rollen som kontorschef har du ansvar för kontorets/regionens utveckling och resultatansvar för Nöjd kund (NKI), Nöjd medarbetare (NMI) och Profit & Loss (P&L).
Det innebär att du ser till att din verksamhet leverarar enligt kundens förväntan med kvalité till rätt tid och rätt kostnad.
Du möjliggör att ni har nöjda och engagerade medarbetare som har en god arbetsmiljö. Med ansvar för P&L säkerställer du att verksamheten säljer och kostar enligt budgeterad plan och på så sätt levererar överenskommet resultat.
En viktig del i rollen är säljarbete och att etablera nya kunder i din region.
Du leder och utvecklar verksamheten tillsammans med konsultchefer som du har personalansvar för.
Du ansvarar för att konsultcheferna utvecklas och har rätt förutsättningar för sina ansvarsområden.
Du kommer även att stödja konsultcheferna i det dagliga operativa arbetet där ni har delat ansvar.
Konsultchefernas ansvar är att utveckla och vårda nya och befintliga kundrelationer. Konsultcheferna har personalansvar för våra konsulter och de administrativa processerna kring en uthyrning. Det innebär rekryteringsarbete, schemaläggning, attestering tidsrapporter, anställning-avveckling, introduktion, uppföljning och kompetensutveckling mm.

Din profil

Vi söker dig som brinner för att göra affärer och som har stort kundfokus.
Tranpenads signum är entreprenörskap och detta präglar hela din tillvaro.
Vårt motto är att alltid vara på tå och lyhörda för våra kunder och denna roll måste du iklädda dig för att trivas hos oss.
Du behöver ha en god administrativ förmåga, ansvarsfull och ett tydligt ledarskap.
Kunskaper inom lager, industri och produktion kommer du ha stor nytta av då det gäller och sätta sig in i kundernas och konsulternas vardag.
Har du erfarenhet från bemanningsbranschen är det meriterande men inget krav.
Säljerfarenhet och arbetsledning/personalansvar är dock ett krav.

Arbetstider och övriga villkor

Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider
Placering: Jönköping
Lön: Marknadsmässig

Ansökan

Urval och intervjuer kommer ske löpande så skicka din ansökan redan idag!
Frågor om tjänsten besvaras av Kontorschef Trollhättan Andreas Hermansson, 076-881 88 73, andreas.hermansson@tranpenad.se
Jobbfakta

Ring Andreas Hermansson, 0768-81 88 73

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget