Konsult inom Digital Workplace till Evry

Academic Work · Data & IT · 21 jan

Om jobbet

Har du ett brinnande IT-intresse? Vill du arbeta hos ett av Nordens största IT-företag? Då är detta en tjänst för dig! Vi söker nu konsulter inom digital workplace till EVRY.

Information om uppdraget

Infrastructure & Outsourcing Services East är en del inom EVRY som verkar regionalt i Småland och Östergötland och erbjuder Outsourcing-, Drift-, Infrastruktur- och kunsult-tjänster till små och medelstora företag.
Evry möjliggör digital transformation av den traditionella IT-arbetsplatsen, vilket innebär att de hjälper deras kunder med digitala arbetsplatslösningar för att förenkla och förbättra vardagen med fokus på effektivitet, mobilitet och säkerhet.

Evry är i en expansiv fas och därför söker Academic Work för Evrys räkning fler intresserade och kreativa konsulter med intresse inom Appvirtualisering och Virtual Desktop Infrastructure.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Evrys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos EVRY.

Arbetsuppgifter

Som konsult inom Digital Workplace arbetar du med förstudie, design och behovskartläggning för att visa vilka värden som ska uppstå hos kunden. Vidare är du delaktig i implementation och förvaltning/vidareutveckling av tjänsten. Det är en varierande roll där du ingår i ett team om 15 personer där möjlighet till stöttning finns från mer erfarna kollegor.

Tjänsten passar dig som har ett stort kundfokus och ett genuint intresse för kunder och deras verksamhet.

Vi söker dig som

Har en eftergymnasial utbildning med IT-inriktning samt ett brinnande IT-intresse och gärna erfarenhet av arbetsplatslösningar baserat på Microsoft-plattform eller i kombination med Citrix. Kanske har du en bakgrund som konsult, tekniker eller en IT-relaterad roll i företag med fokus på IT-arbetsplats och dess kringfunktioner.

Vi söker dig dig som har eftergymnasial utbildning inom IT samt kompetens inom något eller flera av följande områden:
  • Office 365
  • XenApp och XenDesktop, Intunes, XenMobile
  • Azure AD
  • System Center Configuration Manager
Krav för tjänsten är också att du har goda kunskaper i svenska och engelska samt körkort B.

Det är meriterande om du har erfarenhet av projektorienterat arbete eller arbete i en driftorganisation. Det är även meriterande om du har branscherfarenhet och/eller certifieringar inom området.

Som person är du relationsskapande, du agerar utåtriktat och upplevs som socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du samarbetar bra med andra människor, agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter. Du tar självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter samt kommer med förslag på lösningar.

Övrig information
  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
  • Placering: Jönköping.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

EVRY är ett ledande IT-företag på den nordiska marknaden med lokal närvaro på 50 orter. Genom en hög verksamhetskompetens från en rad branscher skapar EVRY värde för våra kunders affärer samtidigt som vi bidrar till utvecklingen av samhället. Vi hjälper våra kunder att få konkret nytta av IT genom hela värdekedjan, från lösningar och konsulttjänster till outsourcing.