Konsult / IT / Infrastruktur

Om jobbet

För kunds räkning söker Centric en konsult inom infrastruktur.

För att lyckas i din roll förväntas du ha en djup teknisk kunskap samt vara konsultativ och affärsmässig då du i många fall kommer vara Centrics främsta ansikte utåt mot våra kunder. Tjänsten är i Jönköping.
Som Infrastrukturkonsult hos oss kommer du att vara vår kunds högra hand eller någon som omvandlar teknik till nytta för en verksamhet eller användare. Du kommer främst att vara ute hos våra kunder, både på kortare och längre uppdrag. Du kommer bl.a. utföra design, förstudier, tekniska installationer, implementationer, migreringar och andra kringliggande uppgifter.

Din profil
Vi söker dig som har ett starkt driv och ett pragmatiskt sätt att lösa problem professionellt. Du har förmodligen en eller flera lösningsförslag klara om du ska presentera en utmaning för din motpart. Du är en social person som tycker om att träffa nya människor och även förstår att teknik måste samspela med människor. För dig är det självklart med en tydlig avrapportering till dina motparter så att inga missförstånd sker och att värdet av dig och din kunskap visualiseras.

Vi ser gärna att du har erfarenhet eller kunskap av:
 • MS Active Directory med tillhörande delar
 • MS SCCM 2012 - OS Deployment och Application distribution
 • Windows Server 2012
 • Microsoft Azure
 • Office365
 • VMware / Hyper-V
 • Lagring
 • Nätverk
Det är meriterande om du har certifieringar inom områdena ovan (eller intilliggande). Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift och innehar B-körkort.

Vi kan erbjuda dig
Vi arbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan erbjuda jobb inom de flesta branscher och på alla nivåer:
 • Spännande tjänster på marknadens hetaste företag
 • Karriärmöjligheter på företaget du alltid drömt om
 • Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt
Intervjuer görs löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Mikael Fjellström på tfn: 0734-159370 eller mikael.fjellstrom@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Örebro och Karlstad. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, infrastruktur, MS SCCM 2012, Azure, VMware, Hyper-V, konsult, Consultant, data, IT-technician, Jönköping
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?