Kombinationstjänst inom kost och städ 100 %

Om jobbet

Malmbäcks skola är en F-6 skola där ca 140 elever går. Tjänsten innebär att på morgonen/ förmiddagen städa delar av skolan och sporthallen för att sedan vara i köket och se till att lunchen serveras på ett säkert och trivsamt sätt samt bereda och servera mellanmål. Huvudkomponenten levereras varm från Malmåkras kök och resten tillagas på plats. Även salladsbuffén görs på plats. Tjänsten innebär även att göra vissa inköp, egenkontroll, planera arbetet samt diska och städa i köket.

Kvalifikationer
SRY och/eller ekonomibiträdesutbildning eller någon form av serviceutbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Datavana är ett krav då beställningar sköts via dator. Samarbetsförmågan värderas högt och även förmågan att vara lyhörd, lösningsfokuserad och smidig är viktig. Det krävs att du är serviceinriktad och har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra. Då man ibland arbetar ensam krävs goda kunskaper i svenskt tal och skrift.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Kock & Kökspersonal
Städ
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om arbetsplatsen

Kost och städavdelningen är en del av Nässjö kommuns tekniska serviceförvaltning och ansvarar för kost- och städleveranser till våra kommunala verksamheter skola och omsorg. Avdelningen har en hög ambitionsnivå vad avser service och att leverera måltider och städning av god kvalitet. Avdelningen är indelad i 9 områden med 9 tillagningskök. Måltiderna till omsorgen levereras som kompletta måltider till äldreenheter, pensionärer i eget boende samt till restaurangerna. Måltiderna till skola och förskola levereras som varm huvudkomponent från tillagningsköket till mottagningskök som kompletterar med övriga delar av måltiden. I Malmbäcks skola arbetar två personer i köket med att ta emot och se till att maten serveras på ett trevligt sätt för att locka till matglädje. Inom städ arbetar ytterligare 2 personer. I arbetslaget i Malmbäck ingår sammanlagt 12 personer.