Om jobbet

Vill du arbeta med att laga riktigt god mat och på en arbetsplats med stor möjlighet att påverka och utvecklas, då är Restaurang Hemma för dig.

Vi söker nu en Kökschef med driv, kreativitet och ett genuint matintresse. Kökschefen har det övergripande ansvaret för kökets verksamhet. Det innebär bland annat att leda och fördela arbetet i köket, ansvara för inköp och planera matsedel, allt i samråd med övrig kökspersonal.

Din profil

Du har en dokumenterad erfarenhet av kockyrket och gärna även från en tidigare befattning som kökschef. Du behärskar såväl svensk husmanskost som modern matlagning. Du är ser det som en självklarhet att allt du serverar är av högsta kvalitet.

- Stort intresse för mat och matlagning.
- Tycker om att påverka och utveckla.
- Snabb och effektiv.
- Vana att skriva menyer och att ta ett eget ansvar.
- Flexibel och prestigelös.
- God organisatör och ha förmågan att se framåt i tjänsten.
- Positiv och kvalitetsmedveten.
- Kunskap om lagar och förordningar inom arbetsmiljön i köket.
- Meriterande om du gillar att baka.

Tjänsten innebär arbete på dagar, kvällar och helger.

Vi kommer att göra kontinuerliga intervjuer, så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Kock & Kökspersonal
Chef & Ledning
Kontakt

Mejla eller ring Johan Ekfeldt, 0739013731

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Restaurang Hemma är en gediget mysig och klassisk restaurang med familjekaraktär i centrala Jönköping. Tidigare i år bytte vi ägare och då renoverades hela restaurangen, inklusive alla ytor i köket. På Restaurang Hemma skall vi erbjuda en gediget personlig miljö och precis så vällagad mat som våra gäster förväntar sig. Vi ska leverera service och mat i toppklass.

På Restaurang Hemma erbjuder vi både lunch, à la carte, och avsmakningsmeny. Vi har även en vinbar där lite enklare mat serveras. På sommaren öppnar vi vår mysiga innergård och skrudar om restaurangen till att bli lite enklare och pratigare, men med samma fokus på kvalitet och hantverk.

Vi lagar vår mat från grunden på väl uttänkta råvaror, gärna i säsong och lokala när möjligheter ges. Vi bakar vårt bröd och våra kakor, gör vår glass, vår pasta, våra buljonger etc.