KOCK MED ÄKTA MATINTRESSE

Om jobbet

Vill du arbeta med att laga riktigt god mat och på en arbetsplats med stor möjlighet att påverka och utvecklas, då är Restaurang Hemma för dig.

Vi söker nu en kock med driv, kreativitet och ett genuint matintresse. Du har minst tre års erfarenhet av kockyrket och behärskar såväl svensk husmanskost som modern matlagning. Du är van att arbeta med höga krav och ser det som en självklarhet att allt du serverar är av högsta kvalitet. Du är också med och utvecklar vårt nuvarande koncept, så du får gärna vara kreativ i ditt arbete. Du bör ha lätt för att kommunicera med vår övriga personal och gäster.

Tjänsten innebär arbete på dagar, kvällar och helger.

Utbildning/Erfarenhet
  • Brinnande intresse för mat och matlagning.
  • Snabb och effektiv.
  • Vana att ta ett eget ansvar.
  • Van att laga mat med goda smaker och utseende.
  • Goda referenser.
  • Flexibel och prestigelös, ärlig & snäll.
  • Meriterande om du gillar att baka
Vi kommer att göra kontinuerliga intervjuer, så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Kock & Kökspersonal
Kontakt

Mejla eller ring Johan Ekfeldt, 0739013731

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Restaurang Hemma är en gediget mysigoch klassisk restaurang med familjekaraktär i centrala Jönköping. Tidigare i år bytte vi ägare och då renoverades hela restaurangen, inklusive alla ytor i köket. På Restaurang Hemma skall vi erbjuda en gediget personlig miljö och precis så vällagad mat som våra gäster förväntar sig. Vi ska leverera service och mat i toppklass.

På Restaurang Hemma erbjuder vi både lunch, à la carte, och avsmakningsmeny. Vi har även en vinbar där lite enklare mat serveras. På sommaren öppnar vi vår mysiga innergård och skrudar om restaurangen till att bli lite enklare och pratigare, men med samma fokus på kvalitet och hantverk.

Vi lagar vår mat från grunden på väl uttänkta råvaror, gärna i säsong och lokala när möjligheter ges. Vi bakar vårt bröd och våra kakor, gör vår glass, vår pasta, våra buljonger etc.