Junior produktspecialist för arbete med konsumentprodukter

Om jobbet

Har du en högskoleingenjörsexamen inom exempelvis industriell ekonomi alternativt en kandidatexamen inom ekonomi eller marknadsföring kombinerat med ett stort tekniskt intresse? Är du duktig på Office-paketet samt har goda muntliga och skriftliga kunskaper i såväl svenska som engelska? Känner du igen dig i beskrivningen av en ambitiös och driven person? Här har du en spännande chans att komma in på ett stort multinationellt företag som håller på att etablera sin verksamhet i Jönköping Sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en junior produktspecialist för ett uppdrag på minst två månader.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Arbetsuppgifter

Som produktspecialist kommer du att bli en del av ett stort multinationellt företag som tillverkar och säljer konsumentprodukter. Företaget håller på ett etablera sin verksamhet i Jönköping och du får här chansen att vara med i den spännande inledningsfasen. För rätt person kan det komma att bli aktuellt med förlängning.

Du kommer till exempel att arbeta med
 • konkurrens- och marknadsanalyser
 • att skapa produktspecifikationer
 • att utforma presentationsmaterial för säljorganisationen.
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i en föränderlig miljö och som kan finna en inre drivkraft även i situationer där riktlinjer och rutiner inte alltid är helt tydliga. Här är din chans att få vara med och bidra till att företaget växer!

Vi söker dig som
 • har en högskoleingenjörsexamen inom exempelvis industriell ekonomi alternativt en kandidatexamen inom ekonomi eller marknadsföring.
 • har någon form av erfarenhet eller djupare kunskap från affärs- och/eller produktutvecklingsområdet. Kanske har du deltagit i ett projektarbete eller skrivit ett exjobb som är av relevans?
 • har goda kunskaper i Office-paketet.
 • har goda muntliga och skriftliga kunskaper i såväl svenska som engelska, då du kommer att kommunicera på båda språken dagligen.
Det är meriterande om du

* har språkkunskaper i tyska eller kinesiska, men det är inget krav då samtliga kontaktytor kan kommunicera på engelska.

Som person är du ambitiös med en stark inre drivkraft. Du är analytiskt lagd och har god förmåga till att motivera och driva dig själv framåt. Då rollen innebär många kontaktytor ser vi vidare att du är kommunikativ och relationsskapande. Du har även en ödmjuk inställning och är öppen för att våga fråga och att själv skapa det kontaktnät som krävs för att lyckas i rollen.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid, minst 2 månader med eventuella chanser till förlängning.
 • Placering: Jönköping.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.