Junior kylingenjör till Bosch i Tranås

Om jobbet

Vi söker en driven kylingenjör som vill utvecklas i ett spännande internationellt företag.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior kylingenjör kommer du att arbeta på utvecklingsavdelningen ihop med kollegor och med olika projekt. Du har ansvar för dimensionering av kylkretsar och dess ingående komponenter för värmepumpar. Du kommer att genomföra funktions-och kapacitettester för både värmepumpar samt kringutrustning för att säkerhetsställa kvalité och hållbarhet, detta enligt existerande standarder och repeterbara testresultat. Som junior kylingenjör kommer du även få vara delaktig i vidare utveckling och förbättringar av produkter. Du kommer under första tiden få en grundlig introduktion för att bli trygg i rollen och för att skapa en förståelse för hela arbetsprocessen.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildad maskiningenjör, lägst högskolenivå
  • Flytande engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet inom branschen
  • Kunskap av simulering i CFD program
  • Matlab
Vi lägger stor vikt på din personlighet och för att lyckas i rollen som kylingenjör krävs det att du är noggrann, driven och målmedveten då du arbetar på utvecklingsavdelningen. Du strävar ständigt efter att utvecklas och värdesätter kollegor och teamkänsla. Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och har god kommunikationsförmåga. Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter, har ett öga för detaljer samt har en mycket god analytisk förmåga.

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Tranås
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Kristina Helmer, 0723 015510

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Bosch Thermoteknik AB är marknadsledande inom värmeprodukter i Europa. Sortimentet omfattar allt från varmvattenberedare till kraftvärmeverk på flera megawatt, som är anpassade för industriella byggnader. Boschs största satsning ligger i utvecklingen av energieffektiva produkter med särskilt fokus på förnyelsebar energi. Företagets affärsidé är att tillgodose behovet av värme och kyla som sparar energi och miljö på ett bättre sätt än andra energilösningar.
Organisationen har olika divisioner med cirka 300 anställda och med lokal ledningsgrupp i Tranås. Verksamheten har en mycket internationell prägel och det finns stora karriärmöjligheter i organisationen.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.