Junior elektronikutvecklare för arbete med robotgräsklippare!

Om jobbet

Har du en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom elektronik alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet? Du kan vara nyutexad eller ha viss erfarenhet med dig, vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du kunskaper inom några av följande teknikområden: GNSS, Bluetooth, GPRS, motorstyrning, kraftelektronik, CAN? Är du dessutom en självgående och kreativ person med stort teknikintresse har vi uppdraget för dig Sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Husqvarna Groups räkning en elektronikutvecklare för arbete med robotgräsklippare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarna Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group. Husqvarna Groups intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som elektronikutvecklare kommer du att vara en aktiv del i utvecklingen av Husqvarnas robotgräsklippare. Du kommer att arbeta som utvecklare inom analog och digital elektronikkonstruktion. Inom området sker just nu en intensiv utveckling med spännande möjligheter för dig som triggas av tekniska utmaningar. Du kommer att jobba tillsammans i team med fem kollegor som har gedigen kunskap och erfarenhet inom området.

Huvudfokus i ditt arbete kommer att vara elektronikutveckling till olika Automower-plattformar, vilket innebär:
 • Analog och digital elektronikkonstruktion.
 • Kretskortsdesign, simulering och verifiering.
 • Arbeta i hela kedjan från tidiga prototyper till produktionssättning mot fabrik.
Här får du, som nyutexad, möjlighet att utvecklas och bli kompetent inom ett brett område för elektronik. Du får chansen att jobba med en spännande produkt som har blivit omåttligt populär de senaste åren!

Vi söker dig som
 • har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom elektronik alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet
 • har kunskaper om mikroprocessorsystem och radiobaserad elektronik
 • har kunskaper inom några av följande teknikområden: GNSS, Bluetooth, GPRS, motorstyrning, kraftelektronik, CAN
 • har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligen som skriftligen.
Det är meriterande om du

* har erfarenhet av digital signalbehandling. Husqvarna använder sig av Cadence OrCad/Allegro som utvecklingsmiljö.

Som person är du kreativ och har ett stort teknikintresse. Du trivs med att arbeta i grupp men är samtidigt självgående i ditt arbetssätt och har lätt för att kommunicera med andra.

Övrig information
 • Start: December.
 • Omfattning: Heltid, minst 6 månader med goda chanser till överrekrytering.
 • Placering: Huskvarna.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Husqvarna är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.