Junet söker supportmedarbetare

Academic Work · Data & IT · 10 jan

Om jobbet

Älskar du internet och att hjälpa dina vänner med deras datorproblem? Kan du förklara skillnaden på en router och en switch? Vill du jobba i en personlig miljö nära kunderna? Nu har du chansen, Junet i Jönköping söker en kundtjänstmedarbetare som kan hjälpa deras kunder att få den absolut bästa kund- och internetupplevelsen.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Junets räkning en medarbetare till deras kundsupport. Junet levererar bredband, telefoni och professionella Wifi-lösningar till privatpersoner, företag och studenter i Jönköping med omnejd. Genom att de själva sköter allt från installation ute hos kund till felsökningar och kundtjänst kan de vara personliga i sina tjänster och komma nära kunderna. Tjänsten passar dig som drivs av ett kundnära arbete där du har stor möjlighet att påverka dina uppgifter. Här har du chans att komma in i ett litet men sammansvetsat gäng och få inblick i samtliga av verksamhetens delar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Junets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Junet.

Arbetsuppgifter

Kundtjänst på Junet innebär att ge service gällande deras tjänster kring bredband, wifi, telefoni och TV. Detta innebär framförallt support via telefon men även i deras butik. I arbetsuppgifterna ingår också installationsarbete ute hos kund. Junet har som mål att finnas på plats ute hos kund och skapa personlig och snabbare service. Utöver service hos kunden har Junet en butik i Sience Park dit kunder kan komma med frågor och funderingar.

Junet består idag av sex kollegor varav fem sitter i ett kontorslandskap i anslutning till deras butik i Science Park, ett stenkast från Högskolan i Jönköping. Junet växer stadigt och vill nu utöka sin verksamhet med en sjunde kollega.

Du kommer till exempel att
 • Bistå kunder med support gällande Junets olika tjänster och erbjudanden, såväl i butik som via telefon
 • Sälja och ta emot beställningar av olika tjänster och produkter, såväl i butik som via telefon
 • Utföra installationsarbete hemma hos kunder
Beroende på ditt intresse och din kompetens kommer du till exempel också att
 • Hjälpa till med produktionsplaneringen
 • Ansvara för inköp
 • Serva nätverk
Vi söker dig som

Har en eftergymnasial utbildning inom IT/nätverk, alternativt har du införskaffat dig kunskapen på egen hand. Det viktigaste är dock inte din inriktning utan att du är en serviceinriktad person med intresse och kunskap inom IT. Då Junet marknadsför sig som en lokal leverantör ser vi dessutom att du har lokal kännedom i Jönköping med omnejd.

Efterfrågade specifika kompetenser:
 • Datorkunnig med kunskaper i olika operativsystem.
 • Grundläggande kunskaper inom nätverk.
 • B-körkort.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt och i tal.
 • Lokalkännedom i Jönköping med omnejd.
Det är meriterande om du har jobbat med försäljning och/eller telekomtjänster (bredband och telefoni), men det är ej ett krav. Det kan också vara en fördel med tillgång till bil, men det är heller ej ett krav.

Som person är du positiv och utåtriktad och har lätt för att anpassa dig till olika typer av människor, samtidigt som du är lugn och hanterar kritik på ett konstruktivt sätt. Du är serviceminded och gör det lilla extra i varje kundmöte. Vidare sätter vi även stor vikt vid din flexibilitet och förmåga att ta ansvar för dina arbetsuppgifter.
 • Kontaktuppgifter: Linus Lanker, 013 47 45 184
 • Start: Januari/Februari, med hänsyn till ev. uppsägningstid
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

Sedan 2005 har Junet erbjudit bredbandstjänster i Jönköping. De började med att leverera till många av de studentbostäder som finns runt om i Jönköping med omnejd. Idag levererar de bredband, telefoni och professionella Wifi-lösningar till privatpersoner och företag, såväl som till studenter, i Jönköping, Tranås och Vetlanda.