IT-support till Elgiganten

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du en IT utbildning eller är du självlärd inom området? Är du en person som brinner för att göra kunder nöjda? Då är denna tjänst något för dig!
På den nordiska supportavdelningen på detta kundcenter i Jönköping återfinns IT-support till Norge, Danmark, Finland och Sverige. Vi söker nu personer som är flytande i svenska och/eller ett av de nordiska språken norska, danska eller finska. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av att vara behjälplig över telefon och mejl i tekniska frågor kring PC-support för kunder. Det kommer att vara din uppgift att självständigt kunna lokalisera och hitta lösningar på bästa sätt för att hjälpa kunden. Arbetstiderna är varierande och förlagda på vardagar dag- och kvällstid mellan 09 - 19 samt lördagar 10 - 17. Introduktionen är 2 veckor på heltid med start vecka 43. Vi söker dig som är flexibel vad gäller arbetstider och är intresserad av att jobba 75 - 100%. Du ska vara tillgänglig heltid under jul och nyårsperiod samt sommarmånaderna och kan bli tillsvidare för rätt personer.

Tjänsten innebär att du blir anställd som konsult hos StudentConsulting men arbetet sker ute hos vår kund i Jönköping.
Kundcentrat är idag beläget i centrala Jönköping i ljusa, fräscha lokaler

Kunskaper för uppdraget

Vi ser att du som söker är engagerad och driven medarbetare som vill möta de kunder som har användarproblem med sina produkter. Du kommer vara behjälplig över telefon och mail i tekniska frågor om främst IT-support och självständigt lokalisera lösningar för att på bästa sätt hjälpa kunderna. Då du som supportmedarbetare blir rösten utåt mot kunderna är det viktigt att du är självgående, effektiv och serviceinriktad. Är du personen vi söker? Ansök till tjänsten redan idag via vår hemsida, intervjuer kommer att hållas löpande. På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!