IT-konsult inom Microsoft Azure till EVRY

Om jobbet

För EVRYs räkning söker vi nu flera Microsofts Azurekonsulter.

Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag med tanken att anställningen efter en tid ska gå över EVRY.

Om EVRY

EVRY är ett ledande IT-företag på den nordiska marknaden med lokal närvaro på 50 orter. Genom en hög verksamhetskompetens från en rad branscher skapar EVRY värde för våra kunders affärer samtidigt som vi bidrar till utvecklingen av samhället. Vi hjälper våra kunder att få konkret nytta av IT genom hela värdekedjan, från lösningar och konsulttjänster till outsourcing.
EVRYs specialistkonsulter har idag fullt upp med att hjälpa sina kunder att bli ännu mer framgångsrika. Därför söker vi nu fler nyfikna och kreativa konsulter med spets inom Microsoft Azure. Som konsult inom Azure arbetar du med förstudie, design och behovskartläggning för att visa vilka värden som ska uppstå hos kunden. Vidare är du delaktig i implementation och förvaltning/vidareutveckling av tjänsten. Det är en varierande roll där du ingår i ett team om 20 personer som samarbetar tätt med kollegor så väl som kunder.

Din profil
Du har ett brinnande IT-intresse och god erfarenhet av Cloud-tjänster baserat på Microsoft Azure och dess tjänsteflora. Självklart är kundfokus och ett genuint intresse för våra kunder och deras verksamhet är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vidare är det viktigt att våga utmana och tänka kreativt för att hitta rätt lösning.

Vi ser gärna att du har:
 • God förståelse för Azure leveransmodell (Från SLA till ARM)
 • Plattformtjänster (SQL, Web, Service Fabric med flera)
 • Nätverk i både ett hybridscenario och cloud baserat (Expressroute, VPN, lastbalansering)
 • Klassisk IaaS hosting (VMs med mera)
 • Azure AD (och dess undertjänster)
 • ADFS
 • Synkronisering av identitet mellan On-Premise och Azure AD
 • Kunskap om powershell för automatisering och dokumentation.
 • Erfarenhet av projektorienterat arbete
 • Flytande svenska och god engelska
 • B-körkort
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Jönköping

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Mikael Fjellström på tfn: 0734-159370 eller mikael.fjellstrom@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Örebro och Karlstad. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på Facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord: IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, nätverk, nätverkstekniker, nätverks-tekniker, network, azure, ADFS, konsult, Consultant, data, Jönköping
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?