IT-konsult inom Identity management till EVRY

Om jobbet

För EVRYs räkning söker vi nu flera konsulter inom identity management. Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag med tanken att anställningen efter en tid ska gå över till EVRY.

Om EVRY

EVRY är ett ledande IT-företag på den nordiska marknaden med lokal närvaro på 50 orter. Genom en hög verksamhetskompetens från en rad branscher skapar EVRY värde för våra kunders affärer samtidigt som vi bidrar till utvecklingen av samhället. Man hjälper sina kunder att få konkret nytta av IT genom hela värdekedjan, från lösningar och konsulttjänster till outsourcing.
EVRY möjliggör digital transformation av digitala identiteter. Det innebär att de hjälper sina kunder med tillgång, behörighet och säkerhet till applikationer samt information i syfte att öka effektivitet och säkerhet.

EVRYs specialistkonsulter har idag fullt upp med att hjälpa sina kunder att bli ännu mer framgångsrika. Därför söker vi nu fler nyfikna och kreativa konsulter med spets inom identitetshantering.

Din profil
Du har ett brinnande IT-intresse och god erfarenhet av identitetslösningar primärt baserat på Microsoft FIM/MIM. Självklart är kundfokus och ett genuint intresse för våra kunder och deras verksamhet är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Vi ser gärna även att du har god kompetens inom något/flera av följande områden:
  • Azure AD
  • FIM/MIM
  • Scripting, PowerShell
  • Flytande svenska och god engelska
  • B-körkort
Dokumenterad erfarenhet av att arbeta projektorienterat och eller med i en driftorganisation är meriterande. Kanske har du en bakgrund som konsult, tekniker eller utvecklare med fokus på IT-arbetsplats, applikation och dess automatisering?

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Placering: Jönköping.

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Vad EVRY erbjuder

En arbetsplats där man lägger stort fokus på utveckling och trivsel. Möjlighet att aktivt påverka och vidareutveckla ett av EVRYs strategiska satsningsområden. Delaktighet i roliga och utmanande projekt med Sveriges bästa kunder. Möjlighet att arbeta i ett av Nordens största IT-företag med goda möjligheter till en spännande karriär.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Mikael Fjellström på tfn: 0734-159370 eller mikael.fjellstrom@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Örebro och Karlstad. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på Facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord: IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, nätverk, nätverkstekniker, nätverks-tekniker, network, azure, FIM/MIM, konsult, Consultant, data, Jönköping
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?