IT-administratör till Framtiden AB i Jönköping

Framtiden · Data & IT · 9 dec

Om jobbet

Brinner du för IT och service och vill arbeta som IT-administratör och vill bli vår nya kollega?

Dina arbetsuppgifter

Som IT-administratör på Framtiden AB kommer du att arbeta i ett mindre team om tre personer. Du kommer att ansvara för mailkonton, både uppstart och avregistrering, vårt intranät och kvalitetskontroller för vårt affärssystem.
Du kommer även hantera telefoni och abonnemangsfrågor samt allmänna IT-frågor. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Din profil

Du är en social person som har en positiv grundsyn. Du är glad, flexibel och lösningsorienterad. Din administrativa förmåga måste vara god, likaså din känsla för service. Du har lätt för att kommunicera och är prestigelös.

Skallkrav
  • Lägst gymnasiekompetens med inriktning mot IT/Teknik
  • Genuint IT-intresse
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Officepaketet
Meriterande krav:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem
Villkor

Start: Omgående, enl ök
Omfattning: Heltid
Placering: Jönköping
Lön: Månadslön

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Systemadministration
Kontakt

Ring Karin Fromell, 0727419228

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi har blivit utsedda till National Champion vilket innebär att vi ska representera Sverige på European Business Awards 2016/17 (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges 3:e Bästa Arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag!

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m. Vi erbjuder även en arbetsplats i moderna, fräscha lokaler placerade på Kungsholmen.

Vi finns idag på 7 orter i Sverige och har ca 150 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss? http://bit.ly/1LDgMcb