Innesäljare till Bixia i Nässjö

Framtiden · Försäljning · 10 dec

Om jobbet

Är du en driven och social person med ett brinnande intresse för försäljning?
Då är tjänsten någonting för dig! Sök redan idag då urvalet sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du att bedriva försäljning via telefon och mail. Arbetet innebär att kontakta, erbjuda, förhandla samt avsluta avtal med nya och befintliga kunder. Du jobbar självständigt med att sälja företagets produkter till konsumenter och företag. Du ansvarar för att registrera ärenden, aktiviteter och affärer i kunden egna system. Att jobba efter uppsatta säljmål blir en del av din vardag.

Din profil

Som person är du driven, målinriktad och har god samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av arbete med kundkontakt och kundrelationer samt att du har säljerfarenhet. Du har ambitionen och viljan att fortsätta utvecklas som säljare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är duktig på att skapa långsiktiga och goda relationer.
Skallkrav
  • Svenska i både tal och skrift¨
  • Dokumenterad säljerfarenhet
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid 12 månader med chans till förlängning
Placering: Nässjö

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Bixia är ett av Sveriges största elhandelsföretag och arbetar aktivt för utvecklingen av närproducerad förnybar el. Bixiia växer stadigt på den nationella marknaden och när energibranschen står för många nya och spännande utmaningar är kundens fokus att vara en fortsatt stark aktör på elmarknaden. Bixia erbjuder en positiv och energifylld arbetsplats med mycket glädje. De erbjuder dig en fast månadslön och löpande coaching och kompetensutveckling

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.