Företagssäljare

Framtiden · Försäljning · 28 feb

Om jobbet

Vi söker en person som älskar försäljning, drivs av goda kundmöten och som vill erbjuda kunden det bästa alternativet på marknaden. Är det dig vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan, vi gör löpande urval så sök gärna idag!

Start: Omgående enligt överenskommelse, vikariat fram till slutet av november 2017
Placering: Nässjö
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning; Heltid, med stor möjlighet att själv styra sin arbetstid

Dina arbetsuppgifter

Som företagssäljare hos vår kund, Bixia kommer du att bedriva försäljning via telefon mot företagskunder. Du arbetar i en roll med stor frihet och eget ansvar att leverera efter egen budget. Du driver försäljning mot befintliga såväl som nya kunder vilket innebär allt från första kontakt, offertförslag, ekonomisk dialog till leverans och avslutad affär. Vill du arbeta fritt och planera ditt arbete efter vad som passar dig bäst, samtidigt som du har en stor drivkraft inom försäljning - då har du kommit rätt!

Din profil

För att passa hos Bixia har du ett naturligt driv, du älskar försäljning och att skapa goda långsiktiga relationer med dina kunder. Du gillar utmaningar samtidigt som du har ett helhetstänk kring dina försäljningsprocesser. Vi tror att du har stor potential att växa som säljare, då kommer du få all stöttning och hjälp du behöver för att komma vidare.

Skallkrav:
  • Svenska i både tal och skrift
  • Dokumenterad säljerfarenhet
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Jobbfakta
Kontakt

Ring Clara Albinsson, 0709-47 86 88

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget

Bixia är ett av Sveriges största elhandelsföretag och arbetar aktivt för utvecklingen av närproducerad förnybar el. Bixia växer stadigt på den nationella marknaden och när energibranschen står för många nya och spännande utmaningar är Bixias fokus att vara en fortsatt stark aktör på elmarknaden. Bixia erbjuder en positiv och energifylld arbetsplats med mycket glädje. De erbjuder dig en fast månadslön och löpande coaching och kompetensutveckling

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.