Industriarbetare

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som ambulerande konsult i vår uthyrningsverksamhet och vi behöver förstärkning av dig som gillar variation av arbetsuppgifter och att träffa nya människor.
Den personal vi anställer kommer att arbeta på både längre och kortare uppdrag över hela Höglandet. Som ambulerande konsult kräver vi även att du har körkort och bil och behärskar svenska i både tal och skrift.
Erfarenhet av att jobba inom industrin, god kunskap i ritningsläsning samt vana av kvalitetsarbete är meriterande. Likaså erfarenhet av att arbeta med CNC-maskiner.

Din profil

Du är ansvarsfull, noggrann, utåtriktad, flexibel, har gott ordningssinne, god arbetsmoral och är inte rädd för nya utmaningar. Dessutom är kvalitetskänslan framträdande hos dig.
Truckkort och traverskort är meriterande. Olika typer av skift såsom 2-skift, 4-skift och natt-skift är förekommande.
Jobbfakta
Ort
Vetlanda
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

För kunds räkning söker vi dig som är van industriarbetare inom den tillverkande industrin.

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB.
Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.