HR Partner Infra Service East

NCC · HR & Personal · 3 jan

Om jobbet

Vi söker en HR Partner som ska stötta vår avdelning Infra Service East. Verksamheten består av mark och anläggningsjobb samt vägserviceverksamhet i södra Sverige. Avdelningen består av ca 200 tjänstemän och ca 250 yrkesarbetare. Som HR-partner ingår du i ett HR team inom NCC Infrastructure med ett tiotal HR-kollegor runtom i landet. Det är även en hel del samverkan med HR-partners från andra affärsområden samt med specialister inom bl.a. rekrytering, arbetsmiljö och projektstöd.

Rollen hos oss
Som HR-partner ingår du i avdelningens ledningsgrupp. Du implementerar och driver HR-frågor enligt NCC:s riktlinjer/policys samt gällande lagstiftning utifrån avdelningens strategi och i nära samverkan med ledningsgruppen. Genom att arbeta konsultativt och ge kvalificerat stöd till chefer bidrar du i hög grad till att driva verksamheten framåt. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak operativa inom områden som karriär- och utvecklingsplanering, rekrytering, omställning, rehabilitering samt arbetsrätt/förhandlingar, utöver detta så ansvarar du för att driva mer långsiktiga HR-frågor gentemot dina chefsgrupper.

Dina erfarenheter
Du har en högskoleutbildning med inriktning mot HR samt flera års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Vi ser gärna att du har en gedigen erfarenhet av att möta både chefer och medarbetare i olika personalrelaterade situationer. Erfarenhet av ledningsgruppsarbete är meriterande.

Dina egenskaper
Du är lyhörd och har en förmåga att sätta dig in i verksamhetens och medarbetarnas behov och förutsättningar. Du är förtroendeingivande, har ett professionellt förhållningssätt och arbetar proaktivt. Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att prioritera, driva och slutföra uppdrag på ett systematiskt sätt. Andra viktiga egenskaper för att passa i rollen är att du är noggrann, stresstålig och har ett genuint engagemang i det du gör.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Jönköping. Arbetet innebär en del resor varför körkort och egen bil är ett krav.

Kom och väx
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

För ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Christina Ettemo, HR Chef NCC Infrastructure på 072-203 26 63. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2017-01-03.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.