HR-administratör till Axfoods medarbetarsupport!

Om jobbet

Har du en högskoleexamen inom exempelvis PA alternativt ett par års erfarenhet av HR-arbete? Har du erfarenhet av att arbeta inom HR, lön eller andra serviceroller? Är du utåtriktad och håller hög kvalitet i ditt arbete? Då ska du söka det här uppdraget i Jönköping med start per omgående - Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Axfoods räkning en HR-administratör för arbete i deras medarbetarsupport. Starten är per omgående och uppdraget förväntas fortlöpa till och med 31 augusti.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axfoods önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axfood.

Arbetsuppgifter

Som HR-administratör kommer du att ingå i Axfoods medarbetarsupport och stötta koncernens medarbetare och chefer med enklare HR-frågor såsom lön, semesterdagar, friskvårdsbidrag. Du kommer att ingå i ett team på 7 HR-administratörer och 11 löneadministratörer och arbeta i ett öppet kontorslandskap. Här får du också möjligheten att vara med och utarbeta nya rutiner i samband med att medarbetarsupporten utvecklas.

Du kommer till exempel att
 • ge support i HR-relaterade frågor från koncernens chefer och medarbetare via telefon och mail
 • arbeta med administration kring bland annat rekrytering, rapporter/statistik och anställningsdokumentation
 • skapa intyg såsom arbetsgivarintyg och årsinkomstuppgifter
 • stötta medarbetare och chefer i HR-systemen Success Factors och Quinyx.
Tjänsten passar dig som är nyutexad inom PA och har tidigare arbetslivserfarenhet inom service alternativt dig som har arbetat ett par år inom HR.

Vi söker dig som
 • har en relevant högskoleexamen, exempelvis inom PA alternativt har arbetat ett par år inom HR
 • har erfarenhet av arbete inom HR, lön eller någon form av supportarbete
 • har goda kunskaper i och vana av att arbeta i Excel
 • har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, då det krävs för att kunna utföra dina arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du

* har erfarenhet av att arbeta i Success Factors och Quinyx, men det är inte ett krav.

Som person är du framåt och utåtriktad med stort kundfokus. Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du jobbar nära tillsammans med övriga i teamet och är flexibel när det kommer till arbetsuppgifter. Vidare är du ansvarsfull och håller hög kvalitet i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid, till och med 31/8.
 • Placering: A6-området, Jönköping.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här!

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Axfood är ett marknadsledande företag inom dagligvaruhandeln som agerar i hela Sverige. Med en framgångsrik affärsidé siktar de på att inom en snar framtid bli Nordens ledande dagligvarubolag. Totalt samarbetar de med cirka 840 handlarägda butiker. Axfood SSC har ett 90-tal medarbetare och finns i moderna, fina lokaler på Bataljonsgatan i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö. Medarbetarsupporten har funnits i fem år och utvecklas kontinuerligt. De jobbar nära tillsammans med koncernens löneavdelning och svarar på de HR- och lönefrågor som Axfoods medarbetare kan ha.