Garo AB - rekryterar Produktchef

Om jobbet

Är du en driftig person med stort engagemang?

Vill du arbeta på ett företag med stark utveckling och innovation?

Vill du ingå i ett framgångsrikt team som representerar ett starkt varumärke?

- Då har vi jobbet för dig!

GARO AB är ett företag som siktar framåt. Företaget kännetecknas av innovation och hög kvalitet. Vi söker nu en ny produktchef, som vill vara med och utveckla framtidens produkter inom våra affärsområden. Som produktchef ansvarar du för ett produktsortiment och arbetar tätt tillsammans med både marknads- och inköpsavdelningen.

I rollen följer du den tekniska utvecklingen, produktstatus och användar- och säkerhetsfrågor. Garo ska ha en ledande roll i utvecklingen av utvalda produkter, därför blir din bevakning av marknadens utveckling, både kommersiellt och tekniskt, viktig. Du bistår marknads- och försäljningsorganisationen med hjälp och stöd i tekniska frågor samt är behjälplig vid införsäljning av nya produkter eller produktområden.

Utveckling är viktigt hos Garo. I rollen är du projektledare i utvecklingsprojekt och rapporterar regelbundet produkternas status både ur ett tekniskt och ekonomiskt perspektiv. Vid produktlanseringar genomför du internutbildning. Tjänsten innebär att att du arbetar i en internationell miljö och får besöka företagets dotterbolag och kunder även utomlands.

Vem är du?

Du är en person med stort engagemang och driv. Du kombinerar ett tekniskt intresse med utmärkt affärsmässighet. Du trivs i en miljö med höga ambitioner, mycket kreativitet och målinriktat arbete. Din bakgrund kan vara i en liknande roll eller i roller som har givit värdefulla erfarenheter för denna tjänst. Elbakgrund eller kunskaper i elbranschen är meriterande men inget krav. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

I denna rekrytering samarbetar Garo AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se

Sista ansökningsdag är 11 november 2016.
Jobbfakta
Ort
Gnosjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Produktchef
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

GARO är ett börsnoterat företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland, Irland och Polen och koncernen är organiserad i fyra affärsområden; Installation, Tillfällig el, ladd, och projekt. GARO har ett brett sortiment och är marknadsledande inom ett flertal produktområden. Koncernen omsätter cirka 600 Mkr och har cirka 290 anställda. Huvudkontoret finns i Gnosjö.

Affärsidén är: "Med enkelhet och design erbjuder GARO elbranschen de smartaste och lönsammaste lösningarna satta i system".