Framtiden söker en ekonomiassistent

Framtiden · Ekonomi · 2 nov

Om jobbet

Nu söker vi ytterligare en ekonomiassistent till Framtiden AB!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill jobba som ekonomiassistent hos oss på Framtiden AB i Jönköping.

Du kommer att arbeta med det löpande arbetet på ekonomiavdelningen:
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Övriga administrativa uppgifter
Din profil

För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du främst är ansvarstagande, flexibel och gillar att arbeta självständigt. Du arbetar med ett strukturerat arbetssätt och du har en god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Du är en lagspelare med hög social kompetens och utför alltid ditt arbete med högsta noggrannhet. Utöver detta är du en prestigelös person som trivs i ett högt tempo och i en föränderlig miljö. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, både internt och externt vilket ställer höga krav på din kommunikativa förmåga.

Krav:
  • Du har minst KY/YH utbildning med inriktning mot ekonomi eller liknande.
  • Du har goda kunskaper i Office paketet, främst Excel.
  • Du ska behärska svenska (flytande) i både tal och skrift.
Villkor

Start: omgående alternativt november
Omfattning: Heltid
Placering: Jönköping
Lön: månadslön
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Ring Linda Gustavsson, 0707-952 832

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi har blivit utsedda till National Champion vilket innebär att vi ska representera Sverige på European Business Awards 2016/17 (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges 3:e Bästa Arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag!

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m. Vi erbjuder även en arbetsplats i moderna, fräscha lokaler placerade i centrala Jönköping.

Vi finns idag på 7 orter i Sverige och har ca 150 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss? http://bit.ly/1LDgMcb

Välkommen med din ansökan!