Förskollärarteam till ny avdelning på Nyhems förskola

Om jobbet

Barn- och utbildningsförvaltningen söker förskollärare till Nyhems förskola, där vi öppnar ytterligare avdelningar. Här får du chansen att vara med att forma och påverka verksamheten från början. Förskolan ligger i Hultet. Förskollärare arbetar med att undervisa och ansvara för barns lärande och utveckling med läroplanen som bas, samt har ansvar för det pedagogiska arbetet i arbetslaget. Arbetet innebär undervisning och organisation av aktiviteter för barn. Förskolans verksamhet bedrivs både inomhus och utomhus. Vi söker dig som är tydlig ledare och tar tillvara barnens kreativitet och förmågor. Du har lätt för att samarbeta och genomför arbetet i verksamheten efter gällande styrdokument.

Kvalifikationer
Vi söker dig med legitimation och behörighet inom förskola och förskoleklass. Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt. Du har ett bra förhållningssätt som skapar goda relationer till barnen, vårdnadshavare och kollegier. Du är: *nyfiken, medforskande och reflekterande i ditt arbetssätt. *kreativ, modig och vågar prova nya lösningar som driver verksamheten framåt. *positiv och engagerad. *samarbetsvillig. Arbetet bedrivs i arbetslag och det krävs att du kan och tycker om att samarbeta. Kunskap och erfarenheter av teckenkommunikation samt arbete i mångkulturell verksamhet är meriterande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
6
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Förskolelärare
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om arbetsplatsen

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.