Förskollärare till kombinationstjänst förskola/ förskoleklass i Äng

Om jobbet

Som förskollärare i Ängs skola kommer du undervisa både i förskolan och i förskoleklassen. Du är en viktig del i helheten kring båda skolformerna där det läggs stor vikt vid att jobba ihop i team på skolan med elevernas bästa i centrum. Stora möjligheter finns att påverka arbetssätt och inriktning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Förskolelärare
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

Ängs skola och förskola delar lokaler som är belägna mitt i samhället. Lärarteamet som arbetar kring eleverna använder och delar lokaler flexibelt efter behov. Ett tätt samarbete mellan förskola, skola och fritidshem utgör grunden för arbetet. Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.