Förare till hjullastare sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

Just nu söker vi en hjullastarförare till kunduppdrag.
Du kommer att jobba på en industri utan inhängnat område vilket betyder att körkort och truckkort C2 (hjullastare) är ett krav!
Arbetstider är dagtid men skift kan förekomma.

Intervjuer sker löpande så välkommen att skicka in din ansökan idag på www.uniflex.se

Personliga egenskaper

Som person har du ett högt engagemang, god arbetsmoral och den rätta inställningen.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla eller ring Pernilla Backe, 0736-006898

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.