FMV söker chef till sektionerna teknik, lokal driftstyrning och Am/Minröj

Om jobbet

Har du teknisk eller verkstadsteknisk utbildning? Är du en ledare med kunskaper om produktion och produktionsuppföljning? Då kan du vara den chef som vi söker till Eksjö.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende, här får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Ditt arbete som chef
Du kommer att ansvara för ca 12 medarbetare i Eksjö och är direkt underställd enhetschefen för Markverkstad Öst. Sektionerna teknik, lokal driftstyrning och Am/Minröj har som uppgift att styra och samordna planering, beredning, produktion och återrapportering av underhållsproduktion lokalt i Eksjö. Verksamheten samordnar och leder den kontinuerliga kontakten/dialogen med förband inom Eksjö garnison och AL/Driftstyrning, främst avseende underhållsbehov, behov av tillgänglighet och prioriteringar, både på kort och lång sikt.

I ditt jobb leder du och fördelar arbetet inom sektionerna samt har ansvar att följa upp sektionernas ekonomiska resultat och produktion. Som chef har du ett resultat-, produktions-, personal-, och arbetsmiljöansvar. Det är exempelvis din uppgift att motivera medarbetarna till att öka sin förmåga att ta eget ansvar för produktionen samt se till att miljöbelastning minimeras. Du har även ansvar över att driva förbättrings- och förändringsarbete inom dina sektioner.

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig med lägst avslutad två eller treårigt gymnasium med teknisk eller verkstadsteknisk inriktning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst i ledande befattning med resultat-, produktions-, personal-, och arbetsmiljöansvar. Har du erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten/FMV är detta önskvärt. Då arbetet ibland kräver tjänstgöring på annan ort krävs B-körkort.

Du har goda kunskaper i arbetsledning, produktionsplanering och produktionsuppföljning. Du har god datorvana med goda kunskaper i Microsoft Officepaketet, främst Word och Excel. För detta jobb krävs det att du har kunskaper om lagar och förordningars påverkan i verkstadsproduktion.

Vi ser gärna att du har en ledarskapsutbildning eller arbetsmiljöutbildning för arbetsledare eller motsvarande som FMV bedömer som likvärdigt. Har du även kunskaper i Försvarsmaktens och FMV datasystem är detta en fördel.

Vidare kommunicerar du obehindrat både på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Då vi utökar vår verksamhet är det viktigt för oss med en person som trivs med att samarbeta med andra så att vi tillsammans kan utforma/utveckla verksamheten. Vi söker dig som leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Vidare ser du på sakers långsiktiga betydelse och konsekvenser, och anpassar dina handlingar till detta. Som person är du strukturerad, självgående samt har en ekonomisk medvetenhet.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/Jobba hos oss/Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Gerard Woll-SEKO, Bengt Blom - SACO, Magnus Andersson - OFR-S, Magnus Hemberg- OFR-O. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor kring rekryteringsprocessen ber vi dig kontakta Roger Svensson på telefon 0381-18413 alt Mats Osterling på telefon 0381-18509.

Sista ansökningsdag är 2016-10-31

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Jobbfakta
Ort
Eksjö
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om arbetsplatsen

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll. Läs mer på www.fmv.se