Flexibel logistiker

Om jobbet

Vi söker nu en logistikadministratör till ett företag i centrala Jönköping. Tjänsten är till en början på konsultbasis under minst ett år med start i mitten på januari 2017.

Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

I rollen som logistikadministratör kommer du bland annat att arbeta med följande arbetsuppgifter:
  • Beställningar
  • Godsmottagning inklusive kontroller och registrering
  • Underhåll utav lagersystemet
  • Handläggning av returer och reklamationer
  • Packa och administrera leveranser
  • Lagerplock vilket medföra lite tyngre lyft
  • Backup i receptionen vid behov
  • Rekonditionering
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna 7-16.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har gymnasieutbildning. Du är helt flytande i både tal och skrift i svenska och du har god datavana. Tjänsten innebär mycket kontakt både internt och med leverantörer, så god kommunikativ förmåga är också ett krav.

Som person är du noggrann, strukturerad och flexibel. Du tycker om varierande arbetsuppgifter och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.