Fartfyllt heltidsjobb inom julkortssortering!

Om jobbet

Information om uppdraget

Nu har du som är driven, engagerad och noggrann chansen att under en intensiv period i december vara en del av julkortssorteringen!
Nu söker vi dig som vill jobba 14-21 december med att sortera julkort! Få dagar men många julkort som ska skickas ut medför att vi nu ska rekrytera in mycket personal till vår kund i Nässjö. Du ska kunna jobba samtliga dagar för att vara aktuell för tjänsten. Arbetet kommer främst att innefatta manuell sortering av julkort.

Arbetstiderna kommer att vara förlagda 7:30-14:30. Tjänsten kommer vara förlagd på heltid.

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult.

Kunskaper för uppdraget

Som person är du flexibel och har en positiv inställning. Du är framåt, driftig och arbetsvillig, har god fysik och klarar av att arbeta självständigt i ett högt tempo. Arbetserfarenheter inom lager/industri och sortering ses som meriterande. Då arbetsplatsen är belägen i Nässjö är det en fördel om du bor i närheten, alternativt att du bor i Nässjö med omnejd och har körkort och tillgång till bil. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att söka redan idag!
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!