Fältsäljare/Merchandiser, distrikt Södra Sverige - GPBM Nordic

Om jobbet

Triggas du av utmaningar? Är ditt karriärmål att bli riktigt duktig inom försäljning? Då har du chansen nu att ta ett stort kliv i rätt riktning genom att söka denna tjänst.

Instore Business söker för GPBM Nordic's räkning: Fältsäljare/Merchandiser, distrikt södra Sverige.

Vi växer och stärker nu upp vårt svenska fält/merchandiser-team med ytterligare en kollega! I nära samarbete med vår Field Sales Manager och KAM ansvarar du för säljaktivteter och uppföljning inom ditt distrikt. Du är vår representant ute i butikerna och har som huvuduppdrag att stärka vår varumärkeskännedom hos både butikspersonalen och kunderna. Det geografiska området kommer att vara södra Sverige. Tjänsten utgår från hemmakontor och lämplig bostadsort är Jönköping med omnejd. I tjänsten ingår ett antal övernattningar per vecka.

Huvudsakliga ansvarsområden
  • Säkerställa synligheten av våra produkter i butik och att de är väl representerade i hyllan.
  • Informera om och utbilda butikspersonalen i vår produktportfölj och våra koncept.
  • Aktivt planera och delta i butiksaktiveter såsom minimässor, demodagar mm.
  • Införsäljning av centralt förankrade kampanjer och nyheter.
  • Implementera nya planogram.
  • Bygga långsiktiga och starka relationer med våra återförsäljare.


Vem är du?


För att lyckas i rollen krävs att du har ett eget driv och god förmåga att självständigt planera och strukturera ditt arbete. Du brinner för försäljning och har förmåga att bygga långsiktiga relationer genom din kreativitet och affärsmässighet. Du tycker om att vara ute på fältet och möta nya människor och har stort intresse av att utveckla kundernas försäljning. Vi söker dig som är har någon form av erfarenhet av försäljning men som är början av din karriär, vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du är van användare av dator som arbetsredskap samt har goda kunskaper i office-paketet. B-körkort är krav.

Vad kan vi erbjuda dig?

Rätt person har stora möjligheter att få utvecklas inom ett internationellt företag i en spännande tillväxtbransch. Du kommer till en modern företagsmiljö med platt organisation och nära till din chef. Du får samarbeta med kompetenta och trevliga kollegor som kommer stödja dig i din och självklart får du relevant internutbildning och ett individanpassat introduktionsprogram så att du ges alla förutsättningar för att lyckas i din roll. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning.

Snabbfakta

Företag: GPBM Nordic AB

Tjänst: Fältsäljare/Merchandiser, distrikt södra Sverige

Tillträde: Omgående

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

Lämplig bostadsort: Jönköping med omnejd

Sista ansökningsdag: 2016-12-08

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail eller post - ansökan skall göras via söklänken/knappen.
Jobbfakta
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Med över 30 års erfarenhet av design, marknadsföring och försäljning av produkter inom områdena batterier och laddutrustning, belysning och brandsäkerhetsprodukter har vi skapat oss en stark position på såväl konsument- som industrimarknaden med bl.a. varumärkena GP Batteries, GP PowerBank, GP Lighting, Housegard, CGS och Firephant. GPBM Nordic ingår i handelskoncernen Cebon Group som har rörelsedrivande bolag i Norden, Frankrike och Italien. Huvudkontor och centrallager ligger i Mölndal och koncernen omsätter ca 360 miljoner kr. Vi är ca 90 anställda och arbetar under ledorden Utveckling, Engagemang och Ansvar. För mer info, gå gärna in på www.gpbmnordic.se