Fältsäljare, Tredo, Småland, 1611

Tredo AB · Försäljning · 16 dec

Om jobbet

Fältsäljare

till Dagligvaruhandeln

på Distrikt Småland.

Tredo utökar sin säljkår och söker en affärsorienterad Fältsäljare som kan skapa lönsam tillväxt för våra kunder på distriktet.

Arbetsuppgifter: Du skall ansvara för att goda affärsrelationer bibehålls och utvecklas genom att bland annat skapa och genomföra affärssamtal och kategoriarbeten i butikerna. Du skall presentera, påverka, sälja in och följa upp nyhetslanseringar på utvalda kampanjer, samtidigt som du skall argumentera för rätt placering och utrymme i butikshyllorna för våra produkter.

Vi söker dig som:
  • Är målmedveten och resultatinriktad.
  • Har en god förmåga att kommunicera.
  • Är strukturerad och har god planeringsförmåga.
  • Är initiativrik, drivande och självgående.
  • Är engagerad, lyhörd, ödmjuk och har rätt inställning.
  • Har god ekonomisk och analytisk förmåga.
  • Har bra samarbetsförmåga och kan arbeta i team.
Du skall ha erfarenhet och kunskap från dagligvaruhandelns affärsprocess. Lämplig bostadsort är Jönköping. Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete, med goda möjligheter till personlig utveckling!

För ytterligare information hänvisar vi till Tredos hemsida, www.tredo.se eller till HR chef Peder Mattsson, Tel 0709-10 03 10 eller Tredos Försäljningschef Jonas Beckman, Tel 0708-30 00 57
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Tredo AB är et modernt säljbolag verksamt inom svensk dagligvaruhandel och har sedan 60 år tillbaka hjälpt välkända varumärken att utvecklas på marknaden. Tredo ingår i KåKå gruppen som är en del av norska Orkla koncernen.