Extrajobb - Eventkraft

Om jobbet

Eventkraft söker en kunnig och driven person till verksamheten i Jönköping som vill jobba extra.

Hos oss kommer Du att vara med vid uppdrag över hela södra Sverige. Vi jobbar mycket med mässor och utställningar, men har även en hel del uppdrag i samband med installationer, events, konferenser och konserter m.m.

Vi söker dig som har möjlighet att komma loss både dagar, kvällar samt helger, kanske arbetar du skift och vill dryga ut kassan eller är du studerande?

Riggning, ljussättning, packning, leveranser och lagerarbete ingår i tjänsten.

Du har en positiv inställning till teknik och tycker om att jobba med människor i ett högt tempo. Arbetet kan stundtals vara ansträngande så en god fysisk form är att föredra. Vi söker en person som tycker om att göra det lilla extra vid varje uppdrag. I mötet med våra kunder värdesätter vi en medarbetare som har förmåga att kombinera tydlighet med flexibilitet och effektivitet. Du skall kunna prata/skriva flytande svenska och vara van vid att jobba med datorer.
B-körkort är ett krav, CE-körkort, Liftkort, kunskaper om ljud och bild är meriterande men ej krav.

Ansökan och frågor om tjänsten endast via e-post - info@eventkraft.se

Intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elkraft
Kontakt

Mejla eller ring Karolina, 036-150153

Publicerad

58 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget

Vi tillför kompetens, kreativitet, kraft och resurser när Du behöver hjälp med att genomföra Ditt event - och vi gör det på ett sätt som stärker den bild som du vill att omgivningen ska ha av Dig eller Ditt varumärke - Vi tror på långsiktiga samarbetsformer och personliga relationer.