Erfarna pressgjutare

Om jobbet

Vi växer och behöver förstärka vår produktion med erfarna pressgjutare.

Tenhults Pressgjuteri är ett växande företag med den senaste tekniken och bra relationer. Hos oss ingår du i ett team med erfarna medarbetare där vi strävar efter att utveckla företagets processer och samtidigt utveckla människorna som arbetar här.

Arbetsuppgifter
Arbetet består av inställning av pressgjutmaskiner och robotar, verktygsbyten, kvalitetssäkring, processoptimering och övervakning.
Arbetet innefattar även felsökning och enklare underhåll samt vanligt förekommande godshantering på ett gjuteri.

Din profil
Vi söker dig med teknisk utbildning samt några års erfarenhet som pressgjutare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av robotprogrammering, vidare är travers- och truckkort meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav. Du brinner för detta yrke och för att dagligen lära dig nya saker om gjutprocessen. Du gillar utmaningar och ger dig inte förrän du har nått 100 % kvalitet. Då arbetet kan vara fysiskt krävande ser vi att du som söker har en god fysik och uthållighet. Som person är du självgående och driven, noggrann och serviceinriktad. Målet är att du snabbt blir en stabil medarbetare som också hjälper andra att utvecklas. Du kommer att ingå i ett team med erfarna medarbetare som ger dig stöd på vägen. Är du rätt person och beredd att satsa på oss? Då kommer vi att satsa på dig!

Övrig information och ansökan
Har du frågor om tjänsten, kontakta personalchef Martin Boigs på telefon: 036-39 37 73.

Arbetstid är tvåskift: f.m. 6.00 -14.00 (må-fr), e.m. 13.46-22.05 (må-to)

Nattarbete (må - to) kan bli aktuellt.

Tillträde: snarast

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 28 oktober.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Industri & Anläggning
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 nov

Om företaget

Tepa pressgjuter och bearbetar produkter i aluminium och zink, främst till fordonsindustrin på en global marknad. Vi fortsätter att växa och har nu investerat i två nya automatiserade gjutceller. Vi är 100 medarbetare och certifierade enligt ISO/TS 16949 och ISO 14001. Vi strävar hela tiden efter smarta lösningar med den senaste tekniken och bra relationer.