Erfaren svetsare sökes!

Om jobbet

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av MIG, MAG och även TIG-svetsning. Huvudsakligen kommer du att arbeta med svetsning av allt från enklare enstyck till mer avancerade konstruktioner. Att kunna läsa och förstå ritningar är ett stort plus men inget absolut krav.

Då en stor del av produktionen är projektstyrd och kundanpassad blir du oftast inblandad i andra produktionsprocesser, såsom kapning, borrning, gängning etc. Så har du en allmän kunskap kring verkstadsarbete är även det ett stort plus.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ, men också ta till dig instruktioner och direktiv.

Vi tror att du är en rejäl, stabil person som är lätt att samarbeta med. Du är lojal och engagerad och har ett öppet och nyfiket sätt. Du är lösningsorienterad snarare än problemorienterad.

Flexibilitet, engagemang,
ansvar, framåtanda är ord som kännetecknar vår personal.

Placeringsort Jönköping. Lön enligt ök. Tillträde snarast.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan.

Vill du veta mer kring tjänsten? Kontakta Andreas Wilsander på 036-36 78 62.

Ansökan skickar du till andreas@diac.se
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Andreas Wilsander, 036-367862

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Diac är en komplett underleverantör/systemleverantör som verkar i nära samarbete med kunderna. Diac har erfarenhet, kompetens och resurser som omfattar hela kedjan från råämne till färdig produkt levererad till slutkund.

Vi har även två affärsområden, KOZMOZ - fasadsystem med oändliga möjligheter och COLFIX - funktionella arbets- och mötesplatser med utrymme för kundanpassningar. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001. I dagsläget är vi 25 goa kollegor som huserar i fräscha lokaler 1 mil söder om Jönköping, på Torsviks Östra
Industriområde utmed E4:an. Besök gärna vår Facebook-sida.


Hitta hit

Jönköping stad Visa på karta

Visa var