Entusiastisk Biografchef till Jönköping Skicka till en vän

Om jobbet

Filmstaden i Jönköping öppnade i maj 2007. Vi har 770 platser i 7 salonger och vi kör ca 6500 föreställningar per år. Här arbetar vi som biovärdar och säljare. Vi har mycket konferenser på dagtid då kunden kan hyra en salong. På kvällarna säljer vi biljetter och godis, presenterar film, fyller på i kiosken, poppar popcorn och mycket annat.

Vi söker dig som tillsammans med biografens medarbetare vill arbeta för att ge våra kunder en fantastisk bioupplevelse utöver det vanliga! Som Biografchef kommer du ha det yttersta ansvaret för Filmstaden Jönköping.

Rollen som Biografchef
Som Biografchef på SF Bio leder och ansvarar du för biografens verksamhet och drift. I detta ingår ansvar för medarbetare, personalplanering, biografens försäljning och lönsamhet samt för arbetsmiljön i stort. Du rapporterar och redovisar löpande biografens resultat samt ansvarar för underhållet av anläggningen. Ett av dina viktigaste åtaganden som Biografchef är att inspirera, engagera och skapa rätt förutsättningar för biografens medarbetare att kunna ge en oförglömlig bioupplevelse för alla våra kunder. I strävan att optimera biografens resultat arbetar du för att öka försäljning och lönsamhet. Till din hjälp har du en ledningsgrupp och ca 15 medarbetare på Filmstaden. Du rapporterar direkt till Affärsområdeschefen.

Vårt mål är att bli bäst i Sverige på att ta hand om våra kunder! Din utmaning är att tillsammans med biografens medarbetare överträffa våra besökares förväntningar och få dem att känna att det alltid finns en anledning att gå på bio!

Som biografchef ingår du också i ett större team med de andra biografcheferna i Sverige och i NCG-koncernen och vi träffas regelbundet för att utbyta idéer och tankar om hur vi kan bli ännu bättre.

Din Profil
Vi söker dig som drivs av ledarskap, försäljning och av att skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna prestera på topp varje dag. Du har gedigen erfarenhet av service, försäljning och av att leda större personalgrupper. Du kommer antagligen från en motsvarande roll i liknande miljö, kanske från butik eller detaljhandeln. Att arbeta med administrativa och ekonomirelaterade arbetsuppgifter är inget du är främmande för, du är strukturerad, ordningsam och har en god prioriteringsförmåga.

För att utveckla dina medarbetare använder du dig av ett coachande ledarskap i kombination med en god samarbetsförmåga och tydlig kommunikation. Vidare är du starkt mål- och resultatorienterad med en drivkraft i att ständigt utveckla verksamheten och dina medarbetare i enlighet med SF Bios övergripande mål och strategi. Då arbetstiden anpassas efter biografens öppettider innebär rollen som Biografchef även arbete vissa kvällar och helger. SF Bio har kollektivavtal.

Din ansökan
Vill du veta mer om vad det kan innebära att vara biografchef - kontakta Robert Berglund som haft uppdraget som biografchef i Jönköping under drygt 10 år och nu går vidare till nya utmaningar utanför SF Bio - ring honom innan den 15/12 på telefon 070 3458309. Det går även bra att kontakta Annika Christén affärsområdeschef annika.christen@sfbio.se

Sista ansökningsdag är den 23 december 2016.

Varmt välkommen med din ansökan!

SF Bio är Nordens ledande biografföretag och ingår i Nordic Cinema Group tillsammans med SF Kino i Norge, Finnkino i Finland och Forum Cinemas i Estland, Lettland och Litauen. På SF Bio i Sverige görs ca 12 miljoner biobesök per år och vi sysselsätter ca 1 200 personer. Omsättningen på årsbasis är 1 600 MSEK. Sedan 1980 har SF Bio i Sverige byggt 29 nya biografer med 243 salonger och 29 455 fåtöljer.

Kontaktpersoner
Annika Christén, Affärsområdeschef
annika.christen@sfbio.se
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget