Elevassistent till Runnerydsskolan

Om jobbet

Tjänsten innebär arbete som elevassistent för en elev som har CI. Du stödjer och utvecklar elevens kunskapsutveckling samt elevens förmåga att kommunicera med andra. Du är också ett stöd för eleven i kommunikationen med kamrater. Arbetet sker i nära samverkan med elevens lärare och kommunens specialpedagog inriktning hörsel. Tjänsten innebär både arbete i skolan och på fritidshemmet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har någon pedagogisk utbildning och kan teckenspråk. Du talar flytande svenska är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du vill arbeta med människor och särskilt barn i ett lärande sammanhang. Om du inte kan teckenspråk är du intresserad av att lära dig.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om arbetsplatsen

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.